Veiligheidsverklaring

Veiligheidsverklaring

Snowfall International BV, hierna te noemen “Snowfall Beads” neemt beveiliging van creditcards-gegevens zeer serieus en gebruikt dan ook een aantal technische oplossingen om het online winkelen bij Snowfall Beads veilig te maken.

Creditcard informatie

Creditcard informatie die u aan de website van Snowfall Beads toevertrouwt, wordt niet op de website bewaard, maar opgeslagen op extra beveiligde servers en deze informatie wordt nooit aan andere partijen doorgegeven.
Pagina’s die betalingsinformatie opvragen worden altijd beschermd door SSL (Secure Socket Layer) beveiliging, die alle gevoelige informatie onherkenbaar codeert alvorens te verzenden – zie verder op deze pagina.


Beveiligde webpagina’s met SSL

Het afrekengedeelte van onze website is beveiligd. Hiervoor gebruiken we de speciaal hiervoor bestemde Secure Socket Layer (SSL) technieken. SSL zorgt er voor dat gevoelige informatie gecodeerd wordt. Hierdoor kan deze informatie niet door anderen gelezen worden als deze onderschept zou worden.

Rechten

De hierboven beschreven verklaring geldt voor de website www.snowfall-beads.nl.
Snowfall Beads behoudt zich echter het recht om deze verklaring van tijd tot tijd aan te passen. Bovenstaand beleid en verklaringen zijn dan ook niet bedoeld als een overeenkomst en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

 
 
 

Internationaal

snowfall-beads.nl
snowfall-beads.com
snowfall-beads.de
snowfall-beads.fr
snowfall-beads.es
 
Youtube Pinterest Twitter Instagram Facebook

Alle prijzen in EUR en exclusief BTW.